Hol van az étkezési tervem?
Ellenőrizze az e-mailt a Spam mappában. Ha ott találja, adja hozzá a feladó címét a megbízható személyek listájához. Ha a levelet nem találja, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak a support@gleb-demos.com címre, és mi biztosan segítünk.
Mikor kapom meg az étkezési tervemet?
A fizetést követően néhány percen belül megkapja étkezési tervét. Ha ez nem történik meg, kérjük, ellenőrizze a levelet a Spam mappában is. Ha még levél sem volt, írjon nekünk a support@gleb-demos.com címre, és biztosan segítünk.
Mi a keto diéta?
A ketogén vagy ketogén diéta magas zsír-, mérsékelten fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú étrend. A ketogén diéta kalóriáinak 75%-a zsírból, 20%-a fehérjéből és csak 5%-a szénhidrátból származik. Ennek a tápanyagaránynak köszönhetően szervezetünk a fő energiaforrást szénhidrátról zsírokra változtatja, ami további energiaforrások - ketonok - termelődéséhez vezet az agyban. A szervezetnek ezt a metabolikus állapotát ketózisnak nevezik.
Honnan tudhatom, hogy ketózisban vagyok?
Néhány jel arra utal, hogy ketózisban van: fogyás, fémes íz a szájban, gyümölcsös lehelet, fokozott vizeletürítés, gyors gondolkodás, megnövekedett energiaszint. A vér- és vizeletvizsgálatok szintén segítenek meghatározni a ketózis jelenlétét. Vannak keton tesztcsíkok is a ketontestek meghatározására. Otthoni vérvizsgálatot is végezhet egy kilométer használatával.
Túl sok kalória van az étrendemben, hogyan tudok fogyni?
Ne aggódjon a kalóriabevitel miatt, az étkezési tervet az Ön testtípusához igazítják. A kalóriákat nem lehet drasztikusan csökkenteni, ez egészségügyi problémákhoz vezethet. A diéta lényege, hogy ne egyél keveset és gyorsan fogyj le, a keto diéta a megfelelő táplálkozásra van kialakítva, aminek köszönhetően nem csak fogyhatsz, de számos súlyos betegségtől is megszabadulhatsz, mint például a cukorbetegség vagy a szív- és érrendszeri betegségek. Megvan a megfelelő táplálkozási terv! A keto diéta során sok zsírt eszel, de ezzel még többet égetsz el! Tudományosan bizonyított.
Vegyek extra multivitamint?
Az első napokban vagy hetekben segítse szervezetét alkalmazkodni az új étkezési tervhez. A zavaró érzés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használjon káliumot, magnéziumot, kalciumot és nátriumot.
Kell-e gyakorolnom az eredmények eléréséhez?
Ez nem kötelező! Tanulmányok kimutatták, hogy a keto diéta önmagában is elegendő a fogyáshoz. Ám az aktív életmód vezetése nem csak az egészséges szervezet, hanem a belső energia szempontjából is jótékony hatású, ezért nagyon ajánljuk, hogy legalább gyakrabban sétáljunk.
Nem akarok többé személyre szabott étkezési tervet kapni, mit tegyek?
Adatainak törléséhez küldjön kérést a support@wowketo24.com címre, és menedzsereink biztosan segítenek.